Otthon

Daidalos B&M Kft árnyékolás – Segítünk beárnyékolni otthonát!

A Daidalos B&M Kft széleskörű lehetőségeket biztosít Önnek, hogy lakásában a megfelelő árnyékolás nyújtotta kényelmet élvezhesse mindennapjai során. A gördülékeny és innovatív megoldású rendszereink felépítésével, akár kültérre, akár beltérre, hosszantartó és kényelmes megoldást kínálunk, amely forradalmasítja otthonában a pihenést és a zavartalan alvást.

A beltéri árnyékolásnak a segítségével a túlzott napfény beáramlását tudja megakadályozni otthonába, míg a külső árnyékolás nagyban hozzájárul az ablakok védelméhez, illetve emellett fokozzák a különböző nyílászárók hőszigetelő tulajdonságait is.

Amellett, hogy ezek a technológiák rendkívül dizájnossá tehetik otthonát, a kényelem biztosítása terén sem szenvednek hiányt. A Daidalos K&M Kft által fogalmazott árnyékolási technikák túlnyomó része ugyanis támogatja az elektromos motorhajtást is. Ilyen módon, egy intelligens vezérlőrendszerhez csatlakoztatva, egy pár gombnyomással vezérelheti a különböző redőny típusokat.

A külső árnyékolók közé sorolhatjuk az általunk forgalmazott redőnytípusokat és a lamellás árnyékoló rendszereket is, vagyis a zsalúzia több típusát. Akármelyiket is választják vásárlóink, mindegyiket kínáljuk motorizált változatban is, hiszen ezek a gyakorlati használatot rendkívül megkönnyítik. A motorizált rendszer ugyanis automatizáltható, és ennek köszönhetően az évszaknak megfelelően beállítva, költséghatékony megoldást biztosít a házban lévő hőmérséklet megőrzésére. Nyáron az árnyékolás segíthet megóvni otthonát a túlzott hőemelkedéstől, így segíthet optimalizálni a hűtési költségek mértékét, ugyanakkor a hidegebb évszakokban is jobban segít akadályozni a hő távozását a nyílászárókon keresztül.

Feltolásgátlóval rendelkező alumínium redőnyeink emellett fokozottabb biztonságot is nyújtanak a betörőkkel szemben.

Ha árnyékolástechnikáról van szó, ne habozzon felkeresni minket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük