Hobbi

Tippek az első pillangókés kiválasztásához

Megragadta egy 80-as évek filmek rosszfiúja vagy szuperhőse, aki pillangókést forgat, és szeretné kipróbálni magát? Az interneten sok ember rajong a pillangókésekért és a sok mutatós trükkért. Ha szeretne csatlakozni ehhez a közösséghez, és belevágna, ez a bejegyzés hasznos lehet. Összegyűjtöttünk néhány tippet és trükköt, amelyek segítenek kiválasztani a legelső darabot.

Mielőtt elkezdené, meg kell győződnie arról, hogy a vásárolt gyártmányt nem tiltja törvény az Ön területén. Ezért vásárlás előtt feltétlenül ellenőrizze a helyi birtoklási törvényeket, mivel ezek országonként eltérőek lehetnek. Sőt, a pillangókés használata lenyűgöző, nem olyan nehéz, és viszonylag kevésbé veszélyes hobbi, attól függően, hogy milyen kockázatot hajlandó vállalni. Ezért nagyon fontos a kés okos kiválasztása. Szánjon rá időt, hogy megtudja, megfelel-e Önnek ez a hobbi vagy sem.

Az első saját pillangókés esetében valószínűleg edzőkést érdemes választania. Az ilyen kések általában 20 dollár alatt kaphatók, és különböző stílusban és színben elérhetők. Kezdetnek érdemes ellenállnia annak a késztetésnek, hogy drága és menőnek tűnő darabot vásároljon. Ennek az az oka, hogy egyrészt az ilyen kések törékenyek, sőt hajlamosak leromlani. Másodszor, segítenek gyakorolni, anélkül, hogy megkockáztatná, hogy megvágja magát. Ráadásul a fogantyú is kényelmesebb. Ez különösen fontos, mivel több órás gyakorlás után a fogantyú apró szabálytalanságai fájni kezdhetnek.

Ha kinézett egy szimpatikus darabot először győződjön meg arról, hogy a retesz a jó oldalon van, és hogy a biztonságos fogantyút fogja. Ezután valószínűleg ragasztószalagot kell feltennie a penge hosszára. Egyetlen darab is elegendő, mert több darab beütheti a pengét a fogantyúkba, és problémákat okozhat az átfordításnál. Lehet, hogy a penge nem tűnik olyan menőnek, de először a biztonság a legfontosabb a pillangókés esetében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük