Gazdaság

Magyar Falu Program 2022 – Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése

Aki esetleg eddig nem értesült volna az új pályázati kiírásokról, annak örömmel jelentjük, hogy meghirdetésre került a Magyarország Kormánya által indítványozott Magyar Falu Program 2022. Fontos tudni erről a kezdeményezésről, hogy ezt elsősorban a vidéki települések fejlesztése érdekében hozták létre azért, hogy a fiatal családok számlára is élhető közeget biztosítson a megélhetésre ezekben a helységekben.

Sokan sajnos amiatt költöznek a nagyvárosokba vidékről, mert az említett települések nem tudják biztosítani a megfelelő körülményeket a gyerekneveléshez és a családfenntartáshoz. A Magyar Falu Program 2022 számos alprogramon keresztül arra hívatott, hogy ezt a problémát odaszánt és kitartó munkával orvosolni tudja.

Bizonyára az olvasó fejében is többször felmerült már annak a gondolata, hogy jó lenne máshol élni, és bizonyára egy fejlettebb vidéken könnyebb lenne családot tervezni, gyerekeket felnevelni. Ez talán normális gondolat is, mivel szeretteink számára a legjobbat kívánjuk, emellett a mi munkánkat is megkönnyíti, ha biztosítva vannak a megfelelő feltételek a mindennapi élethez. Most azonban elindulhat a régóta várt fejlődés!

A Magyar Falu Program 2022-ben is hozzájárul ahhoz, hogy ne legyen kilátástalan a jövő Ön számára sem. A különböző helyi szervezetekkel és a település vezetőivel közösen tudnak létrehozni egy szebb jövőt a gyermekeik számára. Mindehhez csupán jelentkezni kellett a Magyar Falu Program 2022 alprogramjainak a pályázati kiírásaira.

Amennyiben települése is rendelkezik pályázattal a Magyar Falu Program 2022 keretein belül, úgy nagy eséllyel gyökeres változások és fejlődés tanúja lehet a közeljövőben, most elsősorban a szabadtéri programok terén. Az odaítélt pályázatokról a Kormány honlapján tudhat meg több információt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük