Baba-mama

Lovela mosószer – a legbiztonságosabb választás kisbabád számára

Lovela mosószer

Az édesanyák érthetően azt szeretnék, ha gyermekük a legnagyobb biztonságban lenne. Igaz ez a kicsik bőrére is, ami állandó védelmet és figyelmet igényel.

Az újszülöttek és kisgyermekek egyaránt érzékeny bőrrel bírnak, ami extra gondoskodást érdemel. Ahhoz, hogy ezt a törődést mindig biztosítani tudjuk szeretett csemetéink számára, fontos, hogy magas minőségű és gondoskodó tisztítószereket használjunk a háztartási teendőink – így a mosások – során is.

Mindehhez kitűnő választás a Lovela mosószer, aminek rengeteg pozitív jellemzője van. Nem csoda hát, hogy a Lovela mosószert a múltban a Magyar Védőnők Egyesületének ajánlásával is ellátták, ezzel garantálva a legjobb minőséget és szakértelmet.

A Lovela mosószerekben található formula úgy lett megalkotva és kifejlesztve, hogy a termék még a különösen érzékeny bőr igényeit is kielégíti. Ráadásul a Lovela mosószer nemcsak maximálisan bőrbarát készítmény, hanem tökéletesen hatékony a legmakacsabb szennyeződések eltávolításában is. Akármilyen foltról is legyen szó, a Lovela termékei tökéletes megoldást jelentenek a szennyeződésekkel szemben.

A leghatékonyabb és legjobb eredményhez a Lovela mosószer jól jön a textilek mosás előtti beáztatásához. Mielőtt mosógépbe tennénk őket, tegyünk egy kis mennyiségű szert egy tálba, így a vízbe, és hagyjuk, hogy a szín szerint különválogatott ruhák legalább fél órán át nyugodtan kiázzanak. Ezután alacsony vagy magas hőfokon mossuk ki őket. Természetesen a folyamat kihagyható időnként, hiszen a kisebb szennyeződések esetén nem szükséges az előáztatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük