Szórakozás

Fészekhinta: ahol egyszerre többen is hintázhatnak

A fészekhinták a modern játszóterek nagy slágerei. Amellett, hogy eltér a hagyományos laphintáktól, ezért az újdonság varázsával is bír, más titkokat is tartogat.

Az ovális fészekhinta nagyobb ülőfelületének köszönhetően egyszerre 2-3 gyerek is elfér rajta, így együtt hintázhatnak. Testvérek számára biztosan ideális választás lesz a kertbe a fészekhinta, így nem lesz veszekedés azon, ki hintázik éppen, hiszen akár egyszerre is megtehetik. A testvérek közötti versengések világában kész szívesség a szülők számára minden olyan játék, ami ebből egy kicsit ki tudja kapcsolni őket. Persze illúzióink ne legyenek, ha versengeni akarnak, hamarosan megtalálják a módját, de legalább vannak lehetőséget a nyugalmi szakaszokra.

Ennek biztosítására, és a közös élmények békésebb megélésére lehet tökéletes eszköz a fészekhinta is. Emellett pedig külön előnyei a fészekhintáknak, hogy nemcsak ülve, de elfeküdve is használhatók, valamint több irányba is hajthatók. A gyerekek szeretik az újdonságokat, így az ilyen rendhagyó lehetőségek mindig felvillanyozzák őket! Amennyiben felkeltette érdeklődését a szezon sláger hintája, a jatszoterland.hu oldalán keresgélve többféle típus közül is választhat otthoni kertjébe. Lepje meg gyermekét egy ilyen ajándékkal, biztosan nem fog csalódást okozni vele!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük