Lakberendezés

Roló, a letisztult és minimalista választásért!

A lakberendezés fénykorában élünk, melynek egyik előnye, hogy nemcsak egyfajta stílus áll a rendelkezésünkre, hanem többféle divatos megoldás kivitelezhető otthonainkban és irodáinkban, a kérdés csak az ízlésünk.

Nagy divatját éli ma a minimalizmus, ahol a letisztult formák, a tágas helyek, az egyszerűség újragondolása mérvadó, valamint a minták helyett az egyszínű választások dominálnak. A „kevesebb, néha több” elven alapuló nézet hívei biztosan azonosulni tudnak ezzel a trenddel, a cél, hogy minél kevesebb eszközzel és anyaghasználattal oldják meg a termékek létrehozását és a terek berendezését.

Azoknak, akik ezt a stílust részesítik előnyben, érdemes sötétítő, árnyékoló választása esetén elgondolkodni a rolón, mely megoldás tökéletesen illeszkedik egy ilyen közegbe. Az egyszerűsége mindenképpen megnyerővé teszi a rolót, valamint könnyen illeszkedik bármilyen térbe, nem fog kilógni – még az ablakkeretből sem. A függönyök sokszor csicsásabb megjelenést közvetítenek, nem véletlen választanak sokan az esküvőjük napján még a székekre is úgynevezett székszoknyákat, hiszen az ilyen ünnepélyesebb alkalmak kellékei az abroszok, székszoknyák, masnik és hasonló kellékek, melyek a nagy lógó függönyök világába tartoznak.

Egy irodai közegbe viszont egyáltalán nem esküvői hangulatot akarunk megteremteni – kivéve, ha a Polgármesteri Hivatalnál dolgozunk, anyakönyvvezetőként. Legtöbb esetben azonban egy irodában, vagy az otthonunk férfi uralta területein törekszünk a letisztult és praktikus megoldásokra, mint amilyen a roló is. A jobbotlet.hu holnapon szerencsénkre számos roló választék áll ebben a műfajban a rendelkezésünkre, nem beszélve a különböző típusú rolókról, mint a hőszigetelő roló, a sávroló vagy a különböző méretű opcióik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük