Egészség

Respirátor a magas védelemért

A BLS Zer0 anatómiai eldobható pormaszk által biztosított védelem magasabb szintű, mint az FFP3 maszk által nyújtott biztonság, mivel a respirátor nanoszűrési technológiával rendelkezik.

A respirátor légzési ellenállása kvázi egybevág az FFP1 maszkkal, összességében egy féle maszkra van szükség, akármilyen szennyezőanyagok környezetében dolgozik, így vegyészeti helyektől kezdve építkezésekig mindenhol ideális választás. A respirátorok között vannak a BLS Zer0 sorozat keretében, az eldobható csészemaszkok is, melyek legfontosabb tulajdonsága a rendkívül jó illeszkedés az arcra, mivel a tömítőanyaguk különleges textúrájú, így hosszabb igénybevétel esetén is tartást és rugalmasságot biztosít az anyaga számára, ha erős izzadás vagy magas páratartalom keletkezik.

Ezáltal a használat közben sem alakul ki semmilyen kellemetlen érzés, a felhasználói kényelem megemelt szinten biztosított. Erről a szűrőszerkezete és a hajlékonysága is gondoskodik, mert az izzadságot minden esetben elnyeli a textilréteg, és így hűvösen és szárazon tartja a bőrt. A respirátor kialakításánál tehát a kényelmi szempontokat legalább annyira előnyben részesítik, mint a biztonságiakat.

Utóbbiakat emellett a respirátorra vonatkozóan is kialakították, mivel védőhálót is tartalmaz a pormaszk, így megóvja a terméket a szennyeződéstől, a folyadékoktól és a portól is. Az eldobható pormaszk emellett könnyen viselhető mivel előformázott, és ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen fejformához, miközben ugyanolyan stabilan szigetel, és biztosítja a széles látómezőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük