Ingatlan

Ipari táblás kerítés – védje hatékonyan a területét

Az Ön igényeihez igazított és különféle szabványoknak megfelelő ipari táblás kerítés biztonságot nyújt minden ipari vagy kereskedelmi ingatlan számára.

Az ipari kerítésrendszerek egyszerre nyújtanak biztonságot és funkcionalitást az ipari helyiségek számára. A kiváló minőségű táblás kerítések átfogó választékából választanak a különféle kereskedelmi és ipari birtokok, valamint sportpályák vagy katonai és diplomáciai területek egyaránt.

Különböző típusú kerítéseket választhatunk az alapvető követelményeket, a speciális optikai követelményeket vagy ütésterheléseket figyelembe véve. Az első osztályú kivitelezés hosszú távú minőséget garantál optimális ár-teljesítmény arány mellett. Az ipari táblás kerítés könnyű összeszerelése gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A PPG hálószőnyegek mindkét oldalon sima felületűek, melyek egészen 160 cm-es szőnyegmagasságig terjednek. A szőnyegeket tompa tüskékkel is gyártják. Kérésre hegyesebb, élesebb tüskék is rendelkezésre állnak.

A táblás kerítés posztok a biztonsági követelményeknek megfelelően felszerelhetők különösen biztonságos U-rúdszalaggal, laposvas borítással, rozsdamentes acél szorítóbilincsekkel vagy műanyag tartókkal. Opcionálisan a szőnyegek felső hajlítással vagy más mászásgátló eszközökkel, például s-dróttal, szögesdróttal és egyebekkel kaphatóak. Azokon a területeken, ahol vizuális védelemre és nagyobb szabadságra van szükség, a vizuális védőszalagok ideális megoldást jelentenek. Akár egy ipari terület diszkrét jelölésére, akár a csúnya szemetesládák elrejtésére. A felhasználási lehetőségek végtelenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük