Szolgáltatás

Nemzetközi költöztetés Budapest városából Belgiumba a Franko-Teherrel

A családommal a múlt hónapban Belgiumba költöztünk, ahol kiváló állásajánlatokat kaptunk, így belevágtunk, hogy régi álmunkat megvalósítsuk, kipróbáljuk milyen külföldön. Nem volt persze könnyű a döntés, szeretjük a hazánkat, minden ide köt minket. De hosszas mérlegelés, gondolkodás után végül a költözés mellett döntöttünk. Viszont nem akartuk az egész életünket hátrahagyni, gondoltuk, hogy pár bútorunkat, melyeket nagyon megszerettünk magunkkal vinnénk.

Ekkor döntöttünk a nemzetközi költöztetés mellett, melyet a Franko-Teher segítségével oldottunk meg. A vállalkozás nemzetközi költöztetés szolgáltatásának keretein belül személyreszabott áron utánunk hozta a kedvenc bútorainkat, velük együtt pedig akkor már minden egyéb olyan ingóságunkat is felpakoltattuk a kocsira, amit még szerettünk volna viszontlátni a régi életünkből az új otthonunkban is.

A nemzetközi költöztetés úgy működött, hogy meg kellett adnunk a címünket és dátumot, amikor át akartuk venni ott a csomagot. Persze az is fontos infó volt számukra, melyet tudniuk kellett a költöztetéshez, hogy milyen méretű a lakás és hogy van-e parkolási lehetőség a ház előtt, milyen paraméterek lesznek a szállítás során.

Mi egy nappal hamarabb érkeztünk, másnap pedig az utazás fáradalmait kipihenve, újult erővel fogadtuk a csomagokat. Abban is tudtak nekünk segíteni, hogy a bútorokat összeszereljük.

Most, hogy már berendezkedtünk, örülünk, hogy így döntöttünk, mégis már az itteni környezet élvezzük úgy, hogy nem csak vadidegen dolgok vesznek körbe itthon a béke új szigetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük