Otthon

Műfű borítja a házunk udvarát

Nemrég történt, hogy szeretett kis családommal megnyílt a szerencse kapuja előttünk és minden összejött ahhoz, hogy egy saját házikóba költözzünk. Hatalmas volt az öröm mivel már régóta vártunk erre a lehetőségre.

A lakáshoz tartozott egy kis udvarrész is, ami tökéletes volt arra, hogy a gyerekek kint játszhassanak reményteljes tavaszi, vidám nyári, színes őszi és gyönyörű téli napokon. Viszont a kertben levő pázsit nagyon hiányos és kiszáradt állapotban volt, ezért dönteni kellett, hogy beültetünk újabb fű magvakat vagy a műfű mellé tesszük a voksunkat. Annyi volt a biztos, hogy így nem maradhat.

Nem kellett sokat töprengenünk a választáson, hiszen tudtuk mennyire kevés időnk lenne a fűvel bajlódni minden héten, hosszú éveken át. Mivel a házhoz nagyon kedvező áron tudtunk hozzájutni, így maradt kellő összeg arra, hogy műfüvet tudjunk telepíteni a kertbe. Ahogy pedig kiszámoltuk a természetes pázsitnak a költségeit évekre lebontva, kiderült, hogy minden kétséget kizáróan az előnyösebb döntést hoztuk meg.

Ezek után leültünk együtt a számítógép elé és megrendeltünk egy csodásan élethű és puha műfüvet, majd kijött egy hozzáértő csapat, akik professzionális módon telepítették ezt a kertünkbe. A gyerekek elsőre tartottak tőle, hiszen annyira szokatlan volt nekik egy ilyen megoldás és nem fogadták túlzott örömmel ezt a bejelentést. Viszont miután megérezte a talpuk a műfű selymességét, alig lehetett őket bekönyörögni a házba, hiszen állandóan az udvaron akartak rajta játszani, még a hidegebb napokon is.

Nem mindig egyszerű ráérezni arra, hogy bizonyos helyzetekben mi lehetne a legjobb választás, viszont úgy érzem mi ebben a műfű kérdésben szerencsére kiválóan döntöttünk. Nincs vele majdnem semmi munka, gyönyörű a látványa, a gyerekek is nagyon szeretik és kifogástalan a minősége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük